+36 20 956 5207 dunagep@dunagep.hu

RÓLUNK

RÓLUNK

A Dunagép ZRt. alapfilozófiája a vevők megelégedettségének biztosítása a daruzás területén olyan szolgáltatás nyújtásával, amely a vevők igényeit teljes körűen kielégíti és ezzel együtt magába foglalja a mindenkor versenyképes minőséget a szerződéskötéstől az elvégzett munkáig és a munkaterület átadásáig.

Autódaruink 8-500 tonna maximális teherbírásúak, nagyobb kapacitás esetén állandó hazai és külföldi partnerkapcsolattal rendelkezünk. A legnagyobb emelési magasságunk 146 méter.

Az emelések kivitelezéséhez technológiai beemelési tervek készítését is vállaljuk.

Jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakember gárda, megbízható géppark várja Önöket. A fő tevékenységi körre kiterjedő felelősségbiztosítás garantálja a pontos, vevőorientált munkavégzést.

Daruzáshoz kapcsolódó speciális szállításokat is vállalunk.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, a legkorszerűbb eszközökkel és berendezésekkel igyekszünk a munkák minőségét, termelékenységét emelni.

Cégünk komoly erőfeszítéseket tesz a dolgozók szakmai előrelépésére és anyagi megbecsülésére. Ennek érdekében folyamatos képzéseket biztosítunk számukra, mind belföldi, mind nemzetközi helyszíneken.